Актуальні питання хвороб цивілізації : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. 1 курсу ІІ мед. ф-ту спец. «Технології медичної дігностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Запропонований практикум є джерелом необхідного навчального матеріалу для вивчення дисципліни «Хвороби цивілізації» студентами магистрами першого курсу ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план практичних та лекційних занять. Для кожного заняття вказана мета, перелік теоретичних питань для підготовки. Зміст і об’єм робочого зошита відповідає кількості годин, які відведені на вивчення модулю 1 (3 кредити/90 годин), змісту відповідних розділів робочої програми для студентів магістрантів 1 курсу 2 медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить всю необхідну інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання підсумкового контролю. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, підсумкового контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК-2».