Нові антиоксидантні сполуки на основі 3,5-біс(1,2,4-тріазол-3-іл)фенолу: синтез, аналіз і біологічна активність - Ісайчева, К. К.; Самелюк, Юрій Геннадійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження — синтез та вивчення нових малотоксичних та потенційно біоактивних похідних 3,5-біс(1,2,4-тріазол-3-іл)фенолу, встановлення їх фізико-хімічних параметрів, підтвердження структури та оцінка антиоксидантної активності.
Keywords: тези доповідей