Пароксизмальний перебіг синдрому вегетативної дисфункції - Боброва, В. І.; Демченко, Аліна Вікторівна; Bobrova, V. І.; Demchenko, A. V. (Заславський О.Ю., 2017)
У статті розглянуті особливості клінічної картини пароксизмального перебігу синдрому вегетативної дисфункції, лікувальної тактики при купіруванні кризу, а також терапії у міжкризовому періоді. Особлива увага приділена питанням профілактики виникнення вегетативних кризів. The article deals with the clinical features of the paroxysmal course of autonomic dysfunction syndrome, treatment approaches to the crisis relief, and also the therapy during intercrisis period. Special attention is paid to the prevention of the vegetative crisis.
The paroxysmal course of autonomic dysfunction syndrome
Keywords: синдром вегетативної дисфункції; пароксизмальний перебіг; лікування та профілактика; autonomic dysfunction syndrome; paroxysmal course; therapy and prevention