Належні практики у фармації: [навч.-метод. посібник] - Черковська, Людмила Григорівна; Авраменко, Микола Олександрович; Кривошей, Оксана Вікторівна; Ткаченко, Григорій Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Пропонований навчально-методичний посібник створено з метою надати допомогу студентам V курсу фармацевтичних факультетів в опануванні знань і умінь з дисципліни "Належні практики у фармації". Видання містить базовий теоретичний матеріал по кожній розглянутій темі, перелік питань для самопідготовки, зміст практичної частини та плани проведення занять.