Електрофізіологічні зміни передсердного субстрату після первинної процедури радіочастотної абляції фібриляції передсердь при рецидиві аритмії - Подлужний, М. С. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою дослідження: визначити електрофізіологічні зміни передсердного субстрату після первинної процедури радіочастотної абляції (РЧА) фібриляції передсердь (ФП) при рецидиві аритмії.
Keywords: тези доповідей