Терапевтичні інтервенції для лікування атопічного дерматиту - Михайлик, Олена Анатоліївна; Захарченко, Л. В. (Х. : НФаУ, 2023)
Мета дослідження. Проведення аналізу доступності та безпеки використання лікарських засобів для лікування атопічного дерматиту в Україні для подальшого удосконалення фармацевтичної допомоги хворим на атопічний дерматит.
Keywords: тези доповідей