Клінічна фармація в кардіології та ревматології : навч.-метод. посіб. до практ. занять для підготовки фармацевта клінічного на курсах підвищення кваліфікації (вторинна спеціалізація) галузі знань 22 «Охорона здоров`я», спец. 226 «Фармація, промислова фармація» - Крайдашенко, Олег Вікторович; Свинтозельський, Олександр Олексійович; Красько, Микола Петрович; Білай, Іван Михайлович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У навчально-методичному посібнику, відповідно до програми з клінічної фармції, на сучасному рівні представлені основні симптоми й синдроми патології серцево-судинної системи та паталогії сполучної тканини, «загрозливі» симптоми, які потребують корекції лікаря, етіологія, патогенез і клінічна картина захворювань серцево-судинної системи, сучасні підходи до медикаментозного лікування і профілактики цих патологічних станів. Дана порівняльна характеристика і клінічна фармакологія лікарських засобів для корекції патологічних станів. Посібник призначений для курсантів циклів підготовки фармацевта клінічного, лікарів, фармацевтів.