Кореляційні зв’язки між показниками м’яких та твердих тканин в області одномоментної дентальної імплантації - Нєженцев, Є. Ю.; Чертов, Сергій Олександрович (My University, 2024)
Ціль роботи – дослідити взаємозв’язки між показниками м’яких та твердих тканин після одномоментної дентальної імплантації у динаміці.
Keywords: тези доповідей