Післяпологові гнійно-септичні ускладнення - Павлюченко, Михайло Іванович; Слинько, Ольга Михайлівна; Міхісор, Ігор Петрович (Запорізький державний медичний університет, 2014)
Навчальний посібник створений на підставі Наказів МОЗ України та згідно з робочою програмою викладання спеціальності «Акушерство і гінекологія» на медичних факультетах вищих навчальних медичних закладів 3-4 рівня акредитації.
Завданням створення посібника стала систематизація сучасних уявлень з діагностики та лікування сепсису і септичного шоку під час вагітності та в післяпологовому періоді , яка б базувалася на принципах доказової медицини і відображала останні досягнення світової медичної науки і практики.
Keywords: гинекология; гінекологія; gynecology; акушерство; obstetrics