Впровадження мультимедіа технології в педагогічний процес медичних ВНЗ - Губарь, Андрій Олександрович; Бачурін, Георгій Вікторович; Довбиш, Михайло Афанасійович; Довбиш, Ігор Михайлович; Ломака, Станіслав Сергійович; Коломоєць, Юлія Сергіївна (My University, 2018)
Активне впровадження мультимедіа технологій в освітній процес загальноосвітньої і професійної школи — найважливіший фактор модернізації освіти. Нині ці технології належать до тих, які найбільш динамічно розвиваються і перспективних напрямків в області інформатизації. Зміст пропонованої статті не вичерпує весь спектр проблем, пов’язаних з впровадженням мультимедіа в освітній процес і ми пропонуємо розглянути лише деякі можливості їх застосування при навчанні студентів.
Keywords: педагогічний процес; інформаційні технології; мультімедіа; медичні ВНЗ