Використання рольової гри на уроках з української мови як іноземної на довузівському етапі - Чернова, Ксенія Володимирівна (Харків: ХНАДУ, 2018)
Сучасні стандарти освіти вимагають активної участі студентів у навчальному процесі, тому при навчанні української мови як іноземної дуже велике значення має комунікація.