Онкопатология в судебно-медицинской практике - Туманская, Л. М.; Туманский, В. А.; Туманська, Любов Михайлівна; Туманський, Валерій Олексійович; Tumanskaya, L. М.; Tumanskiy, V. A.; Куртев, А. В. (My University, 2017)
В статті викладена структура онкопатологіїї за даними гістологічного дослідження злоякісних пухлин, які стали причиною ненасильної раптової смерті людей, що померли «вдома». Resume. In the article is expounded the structure of cancer pathology from data of histological research of tumor cancer, becomings reason of nonviolent immediate death of people, the dead "on to the house".
Oncological pathology at the forensic-medical practic
Keywords: судова медицина; пухлина; рак; смерть; Forensic medicine; tumor; cancer; death