Практикум з латинської мови в таблицях і вправах - Куліченко, Алла Костянтинівна; Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Практикум з латинської мови призначено для студентів І курсу медичних та фармацевтичних факультетів. Його можна використовувати додатково для самостійного опрацювання навчального матеріалу, а також для закріплення тем “Анатомічна термінологія”, “Клінічна термінологія”, “Фармацевтична термінологія”. Зміст практикума відповідає рівню підготовленості студентів.
Keywords: латинська мова; анатомічна термінологія; клінічна термінологія; фармацевтична термінологія