Соціальний аспект діяльності вищих навчальних закладів фармацевтичного спрямування - Булах, Ю. В.; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Соціально відповідальна діяльність (СВД) - новий рівень розвитку фармацевтичної галузі, нова концепція, яка інтегрує у собі національну стратегію, загальні людські цінності і етичну поведінку підприємців, споживачів, фахівців фармації, органів влади, науково-дослідних установ, ВНЗ та інститутів громадянського суспільства. Метою нашого дослідження є аналіз стану вітчизняної системи фармацевтичної освіти у контексті теорії людського капіталу (ЛК) та визначення соціально-відповідальних аспектів діяльності ВНЗ фармацевтичного спрямування у контексті Закону України «Про вищу освіту».
Keywords: тези