Рідкісний випадок відкритої черепно-мозкової травми в судово-медичній практиці - Марєнкова, О. Є.; Ксензов, Є. О.; Туманська, Любов Михайлівна; Зубко, Марія Дмитрівна (My University, 2013)
Резюме: у статті описаний рідкісний випадок збройового поранення, що супроводжувався відкритою черепно-мозковою травмою, характеристика травмуючого предмету та тактика ведення хворого нейрохірургами.
Keywords: відкрита черепно-мозкова травма; гарпун