Тенденції сучасних освітніх процесів - Єсиповська, Д. В.; Кузьміна, С. В.; Чирко, Т. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Вивчити тенденції сучасних освітніх процесів.
Keywords: тези доповідей