Питання розвитку і конкурентоздатності продукції фармацевтичного виробництва - Бушуєва, Інна Володимирівна; Гетало, Ольга Володимирівна; Варгаракі, С. (Тернопіль : Крок, 2014)
Метою запропонованої до розгляду роботи є комплексне дослідження стратегічних цілей, ключових проблем, законодавчого забезпечення ефективності реалізації конкурентоздатної регіональної та зовнішньої політики розвитку ринку медичних препаратів, яке допомогло б точніше визначити проблемні питання у розвитку фармацевтичного ринку та запропонувати альтернативні варіанти їх вирішення. Нагальність подібного дослідження обумовлюється необхідністю підвищення ефективності і конкурентоспроможності вітчизняного виробника і сприяння входження України до світових товарних ринків, створенню валютних ресурсів, необхідних для модернізації і структурної перебудови виробництва та для загального оздоровлення економіки.