Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі : навч.-метод. посіб. для здобувачів ступеня д-ра філософії (PhD) - Васецька, Лариса Іванівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Навчально-методичний посібник для здобувачів напряму підготовки «Доктор філософії (PhD)» з предмету основи педагогіки за розділами «Педагогіка вищої школи та її складові» та «Виховання та навчання як єдиний цілісний педагогічний процес» створено відповідно до робочої програми дисципліни «Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі» (ЗДМУ, 2022 р.). Матеріали посібника розраховані на 90 годин аудиторної та самостійної роботи здобувачів (PhD» у ЗВО МОЗ України.