Характеристика факторів успішності першого етапу дентальної імплантації на основі ретроспективного аналізу медичної документації - Сальников, В. І.; Сидор, О. В. (Сальников В. І. Характеристика факторів успішності першого етапу дентальної імплантації на основі ретроспективного аналізу медичної документації / В. І. Сальников, О. В. Сидор ; [наук. кер. д-р мед. наук, доц. Міщенко О. М., д-р мед. наук, доц. Варжапетян С. Д.] // Актуальні питання сучасної медицини і фармації - 2022 : зб. тез доповідей 82 Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів, 17 травня 2022 р., м. Запоріжжя / голова оргком.: Ю. М. Колесник. - Запоріжжя : ЗДМУ, 2022. - С. 116-117., 2022)
Мета дослідження: визначення та структуризація основних факторів, що забезпечують успішність першого етапу дентальної імплантації.
Keywords: тези доповідей