Використання антигену Кі-67 в діагностиці базальноподібного раку молочної залози в умовах великого промислового регіону південного сходу України - Погоріла, Т. Ю.; Пащенко, С. М.; Щуров, Микола Федорович; Погрелая, Т. Ю.; Пащенко, С. Н.; Щуров, Н. Ф.; Pogorila, T. Yu.; Pashchenko, S. M.; Shchurov, M. F. (Тернопіль: Укрмедкнига, 2019)
Вступ. Серед усіх молекулярно-генетичних типів раку молочної залози на частку базальноподібних пухлин припадає 10–24 %. Базальноподібний рак молочної залози характеризується агресивним перебігом. Важливе місце серед факторів прогнозу посідає маркер проліферації Ki-67. Мета дослідження – визначити рівень експресії антигену Кі-67 у пацієнтів з базальноподібними раком молочної залози в умовах великого промислового регіону південного сходу України. Introduction. Аlong all molecular genetic types of breast cancer, basal-like tumors account 10–24 %. To carry out more proficient monitoring different biological markers that allow detecting the most aggressive tumors were revealed and applied in practice. One of such markers is Ki-67. The aim of the study – to learn Ki-67 expression in basal-like breast cancers in the conditions of large industrial region of southeast of Ukraine.
Использование антигена Кі-67 в диагностике базальноподобного рака молочной железы в условиях крупного промышленного региона юго -востока Украины
Use of antigen Кі-67 in basal -like breast cancer diagnostics in the conditions of large industrial region of southeast of Ukraine
Keywords: базальноподібний рак молочної залози; експресія антигену Кі-67; базальноподобный рак молочной желези; экспрессия антигена Кі-67; basal-like breast cancer; antigen Ki-67 expression