Використання мультимедійних технологій у викладанні української мови для іноземних студентів - Омельницька, Людмила Валентинівна (Харків: ХНАДУ, 2018)
На сьогоднішній день в Україні вже стало визначились нові пріоритети розвинення освіти, тому зараз відбувається складний та багатопрофільній процес оновлення освітньої системи, а саме модернізація інформаційно- технологічної бази навчального процесу вищої школи.