Фармацевтична технологія : навч. посіб. для семінар. занять провізорів на передатестаційних циклах підвищення кваліфікації за спец. «Загальна фармації». Ч. І - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Хортецька, Тая Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія для семінарських занять провізорів зі спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів на передатестаційних циклах зі спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія».Посібник містить інформацію з питань взаємодії лікарських засобів під час виготовлення та застосування, основних елементів належної аптечної практики та вимог до виготовлення нестерильних, стерильних та асептичних лікарських засобів з різним типом дисперсної системи
Keywords: фармацевтична технологія; підвищення кваліфікації