Організація підсумкового контролю на довузівському етапі підготовки в умовах дистанційного навчання - Гринь, Юлія Валеріївна (Vancouver : Perfect Publishing, 2020)
У статті розглядається питання організації підсумкового контролю (іспиту) з української мови на довузівському етапі підготовки. Зокрема, аналізується досвід роботи викладачів Центру підготовки іноземних громадян Запорізького державного медичного університету з використанням платформи MS Teams.
Keywords: дистанційне навчання; довузівський етап навчання; іспит; підсумковий контроль; українська мова