Удосконалення навчального процесу на кафедрі цивільного захисту та медицини катастроф у післядипломній освіті працівників державної служби медицини катастроф України - Кочін, І. В.; Акулова, О. М.; Гайволя, О. О.; Трошин, Дмитро Олександрович; Шило, І. Ф. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Проаналізовано багаторічний досвід кафедри цивільного захисту та медицини катастроф з підготовки лікарів Державної служби медицини катастроф України. Проанализирован многолетний опыт кафедры гражданской защиты и медицины катастроф по подготовке врачей Государственной службы медицины катастроф Украины. Long-term experience of civil defence and medicine of disasters department is analysed concerning training of doctors of the Government disaster medicine service of Ukraine.
Keywords: медицина катастроф; навчальний процес; удосконалення; учебный процесс; усовершенствование