Фітбол – засіб вдосконалення фізичних якостей студенток медичних ВНЗ - Сазанова, Інна Олексіївна; Дорошенко, Едуард Юрійович; Гурєєва, Антоніна Михайлівна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
В посібнику викладено рекомендації для практичних та самостійних занять з фітболами, лікарському контролю, базові вправи та зразкові комплекси.
Keywords: фізичне виховання; студенти; самостійна робота; комплекси вправ