Віртуальний скринінг як важливий елемент стратегії пошуку нових похідних [1,2,4]триазино[2,3-c]хіназоліну - Созонік, Н. В.; Скорина, Дмитро Юрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Проведення in silico-досліджень біологічної активності та параметрів лікоподібності модельних похідних [1,2,4]триазино[2,3-c]хіназоліну зі створеної комбінаторної бібліотеки сполук.
Keywords: тези доповідей