Вміст білка Klotho у ротовій рідині пацієнтів з генералізованим пародонтитом різного ступеню тяжкості - Возна, Ірина Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи. Вивчення вмісту концентрації білку Кlotho в ротовій рідині пацієнтів з генералізованим пародонтитом різного ступеню тяжкості.
Keywords: тези доповідей