Біотехнологія та біоінженерія: фармацевтична, промислова, харчова - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, Наукова бібліотека, 2025)
Список літератури містить бібліографічні описи друкованих та електронних видань 2015-2025 рр. Він складений на допомогу викладачам та студентам фармацевтичного факультету університету, спеціальність – “Біотехнологія та біоінженерія ”.
Keywords: біотехнологія; біоінженерія