Використання платформи BodyInteract у курсі навчання здобувачів вищої медичної освіти в Україні - Калашник, Кирило Вадимович (My University, 2024)
Сучасні виклики, що зараз є в Україні, змушують вносити зміни у практичну частину навчання здобувачів вищої медичної освіти. Починаючи з березня 2020 року, а саме з впровадження карантинних обмежень що до пандемії СОУГО-19, ректоратом Запорізького державного медико-фармацевтйчного університету (ЗДМФУ) було прийнято рішення про більш широке впровадження методів дистанційної освіти.
Keywords: тези доповідей