Питання забезпечення доступу до медичної документації та захист прав пацієнта в умовах впровадження сучасної медичної реформи - Яценко, Олег Вадимович; Шехунова, Ірина Олександрівна; Герасименко, Лариса Вікторівна; Любітов, Дмитро Юрійович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Ініціатива створення системи електронних медичних карток пацієнта, введення електронних історій хвороби у лікарнях, та запровадження електронних рецептів на придбання чи отримання ліків, диктує свої умови для створення безпечної та захищеної бази даних для збереження медичної документації про стан здоров’я населення України.
Keywords: тези