Особливості структурно-функціонального ремоделювання серця у хворих на гострий коронарний синдром зі стійкою елевацією сегмента st із багатосудинним ураженням - Подлужний, Г. С. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Мета дослідження. Встановити особливості структурно-функціонального стану серця у хворих на гострий коронарний синдром зі стійкою елевацією сегмента ST (ГКСз↑ST) в залежності від ступеня ураження коронарних судин.
Keywords: тези доповідей