Якість, стандартизація та сертифікація ліків: зб. тестових завдань для слухачів курсів спеціалізації провізорів за фахом «Організація і управління фармацією» - Берест, Галина Григорівна; Лукіна, Ірина Андріївна; Бігдан, Олексій Антонович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Збірник тестових завдань відповідає навчальній програмі дисципліни «Якість, стандартизація та сертифікація ліків» і призначений для слухачів курсів спеціалізації провізорів за фахом «Організація і управління фармацією». Збірник містить три розділи, в яких представлені тестові завдання для перевірки базового рівня знань, поточного контролю знань за темами відповідно до робочої програми дисципліни та підсумкового контролю.
Збірник тестових завдань розглянутий та затверджений: на засіданні кафедри фармакогнозії, фармхімії і технології ліків (протокол № 13 від 26.12. 2016 р.) цикловою методичною комісією фармацевтичних дисциплін (протокол № 5 від 18.01. 2017 р.) Центральною методичною радою ЗДМУ (протокол № 3 від 02.03. 2017 р.) Рецензенти: Бушуєва Інна Володимирівна – професор кафедри клінічної фармації, фармакотерапії та УЕФ, доктор фармацевтичних наук, доцент. Шабельник Костянтин Петрович – доцент кафедри фармацевтичної хімії, кандидат фармацевтичних наук, доцент.
Keywords: фармацевтичний аналіз; тестові завдання