Reading medicine: additional practic - Cазанович, Лариса Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У практикумі підібрано тексти до реферування англійською мовою, тематика яких відповідає програмі викладання дисципліни «Іноземна мова» для студентів першого курсу закладів вищої освіти МОЗ України.
Читаємо англійською: додаткова практика
Keywords: англійська мова; текст; реферування; педіатрія