Збірник законодавчих актів з організації навчання в інтернатурі - Райкова, Тетяна Семенівна; Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Збірник містить нормативні документи, які регламентують навчання в інтернатурі, положення про інтернатуру, вимоги до баз стажування, керівні засади контролю за проходженням стажування; зміни в організації навчання в інтернатурі на підставі Закону України «Про вищу освіту» та інші нормативні акти регулювання інтернатури станом на 01 вересня 2017 р., коментарі з деяких питань організації навчання в інтернатурі. Призначений для студентів 5 курсу фармацевтичного факультету очної та заочної форми навчання, провізорів – інтернів, керівників провізорів – інтернів від баз стажування, методичного забезпечення деканату ФПО та викладачів профільних кафедр.