Антиоксидатні механізми нейропротективної дії Hsp70 - Бєленічев, Ігор Федорович; Павлов, Сергій Васильович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Алієва, Олена Геннадіївна; Доценко, Є. С. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Метою нашого дослідження було визначити роль Hsp70 у підтримці оптимального антиоксидантного захисту в нейронах кори головного мозку щурів в умовах церебральної ішемії.
Keywords: тези доповідей