Роль модератора під час дистанційного проведення лекційних занять - Строітєлєва, Ніна Іванівна; Рижов, Олексій Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Сучасна екстремальна ситуація, що виникла в Україні із введенням карантину з приводу коронавірусу, поставила виші перед необхідністю тотального переходу до дистанційного навчання [1]. В ЗДМУ різні види онлайн-навчання успішно використовуються з 2003 року, але вперше вони пройшли випробування на міцність та ефективність у масових масштабах: майже 14 тисяч здобувачів вищої освіти були одночасно переведені на дистанційну форму навчання. Для цього кафедрою медичної та фармацевтичної інформатики та новітніх технологій (МФІ та НТ) було запропоновано використання ресурсів Microsoft Office 365 [2].Сучасна екстремальна ситуація, що виникла в Україні із введенням карантину з приводу коронавірусу, поставила виші перед необхідністю тотального переходу до дистанційного навчання [1]. В ЗДМУ різні види онлайн-навчання успішно використовуються з 2003 року, але вперше вони пройшли випробування на міцність та ефективність у масових масштабах: майже 14 тисяч здобувачів вищої освіти були одночасно переведені на дистанційну форму навчання. Для цього кафедрою медичної та фармацевтичної інформатики та новітніх технологій (МФІ та НТ) було запропоновано використання ресурсів Microsoft Office 365 [2].
Keywords: дистанційне навчання; відео – лекція; модератор; додатки MS; канал зв’язку; посилання