Антиаритмічна активність похідних 7-етил-3-метил-8-тіоксантину - Самура, Ірина Борисівна; Іванченко, Дмитро Григорович; Корнієнко, В. І.; Тихоновський, Олександр Володимирович (My University, 2024)
Метою дослідження було вивчення антиаритмічної активності вперше синтезованих похідних 7-етил-3-метил-8-тіоксантину (сполуки 1-10).
Keywords: тези доповідей