Організація навчання студентів в умовах кредитно-модульної системи - Бочаров, Василь Андрійович; Макуріна, Галина Іванівна; Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Сікорська, Марина Володимирівна; Резніченко, Наталія Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2010)
У роботі обговорюється важливість використовування як традиційних, так і новітніх комп’ютерних технологій для самостійної аудиторної роботи студентів в умовах кредитно-модульної системи. The article deals with the nessesity of the use of both traditional techniques and the ones based on the modem computer technologies for students independent self education within the framework of introduction of credit-module system training.
Keywords: Болонська декларація; самостійна робота; рольові ігри; комп ’ютерні технології; Bologna Process; self educative; role games; computer technology