Поява дистонічного типу реакції на фізичне навантаження у спортсменів з метаболічною кардіоміопатією - Михалюк, Євген Леонідович; Гороховський, Є. Ю. (My University, 2024)
Мета роботи. Визначити появу дистонічного типу реакції на дозоване фізичне навантаження у вигляді субмаксимального тесту PWC170 у футболістів з метаболічною кардіоміопатією.
Keywords: тези доповідей