Березень під мікроскопом: особливості палінації деяких видів рослин у 2024-2025 роках - Мул, С. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета: Проаналізувати особливості палінації деяких видів дерев’янистих рослин у березні 2024 – 2025 років.
Keywords: тези доповідей