Сучасні педагогічні аспекти післядипломного навчання провізора - Хортецька, Тая Володимирівна; Смойловська, Галина Павлівна (Тернопіль, ТДМУ "Укрмедкнига", 2016)
Для оптимізації навчання на курсах підвищення кваліфікації необхідно постійно змінювати форми освітнього співробітництва з залученням новітніх педагогічних технологій, які повинні враховувати андрологічні аспекти при організації професійного навчання спеціалістів фармації.
Keywords: якість освіти; провізор; післядипломне навчання