Особливості викладання української мови як іноземної в умовах дистанційного навчання - Манаева, Галина Сергіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Дистанційне навчання в освітньому середовищі ЗВО – складний та тривалий процес. Трудомісткість цього процесу полягає в консолідації безлічі ресурсів: тимчасові витрати, матеріальне, технічне та кадрове забезпечення. На сьогодні дистанційне навчання в Україні перебуває на етапі вдосконалення, вивчення та розширення можливостей його використання в освітньому процесі.