Дослідження українського ринку лікарських засобів для лікування гастроезофагеальної рефлюксної хвороби - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Жерруф Хадіжа (My University, 2023)
Мета даного дослідження – вивчення асортиментної й фірмової структури, а також рівня конкуренції на даному сегменті українського ринку лікарських засобів.
Keywords: тези доповідей