Гормональна регуляція у безплідних жінок з пренатальним стресом - Семененкo, І. В. (My University, 2021)
В Україні Високий рівень безпліддя – сягає 15-20%, тому питання психоемоційного стану безплідних жінок з пренатальним стресом, залишається актуальним. Психологічна неготовність до материнства створює пролонгований емоційний стрес. Очевидна необхідність приділяти увагу корекції системних стресіндукованих порушень в лікуванні.