Шляхи впровадження засобів штучного інтелекту у навчанні фармацевтів та в аптеці - Теребій, М.; Брагар, Н. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Ми живимо в світі швидких змін, нових технологій, які надають нам можливість розвиватися, навчатися, реагувати на виклики та діяти. За теоретичними оглядами сучасних наукових праць технології штучного інтелекту базуються на поєднанні розвитку медичних наук та технічних інновацій, які дозволяють комп’ютеру виконувати різні функції, притаманні людині: розуміння мови, здатність до навчання, аналізу, логічного мислення, ухвалення рішень.