Ефективність лікування хворих з поєднаним перебігом хіміорезистентного туберкульозу та цукрового діабету - Разнатовська, Олена Миколаївна; Бобровнича-Двізова, Ю. М. (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Мета дослідження - дослідити ефективність лікування хворих з поєднаним перебігом хіміорезистентного туберкульозу (ХРТБ) та цукрового діабету (ЦД). Матеріали та методи. В дослідження було включено 20 хворих з поєднаним перебігом ХРТБ та ЦД, які знаходилися на стаціонарному лікуванні у відділеннях Комунальної установи «Запорізький обласний протитуберкульозний клінічний диспансер».
Keywords: тези доповідей