Навчання користування словником під час занять з української мови як іноземної - Коновальчук, Надія Олександрівна (Sofia : Publishing House “ACCENT”, 2020)
Анотація: У статті розглядаються основні типи та форми словників, що використовуються під час аудиторних занять та самостійної роботи, їхні переваги та недоліки, обґрунтовується необхідність навчання студента роботи зі словником та його методи під час вивчення української мови як іноземної студентів-нефілологів.
Keywords: словники; перекладний словник; граматичний словник; тлумачний словник; навчання; робота зі словником