Латинська мова: зб. тестових завдань для студ. І курсів фарм. фак-тів (для спец. 226 "Фармація, промислова фармація" та 226 "Фармація, промислова фармація" освітня программа "Технологія парфумерно-косметичних засобів") - Скрипник, Юлія Сергіївна; Тітієвська, Тетяна Василівна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Тестові матеріали призначені для самопідготовки студентів першого курсу фармацевтичних факультетів галузі знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» та 226 «Фармація, промислова фармація» освітня программа «Технологія парфумерно-косметичних засобів» очного та заочного відділеннядо поточного контролю і до заліку з латинської мови. Тестові завдання розташовані в порядку вивчення основних розділів курсу і базуються на лексичному мінімумі відповідних розділів. Тести виконуються студентами з метою самоконтролю, а також можуть бути використані в процесі залікового контролю