Клінічний випадок розсіяного склерозу у дитини - Гиря, Олена Максимівна; Ярцева, Марія Олександрівна; Сіцінська, Я. С. (My University, 2023)
Метою нашої роботи стало встановлення ранніх проявів розсіяного склерозу у дітей та можливих чинників розвитку цього захворювання