Комплексна терапія жінок з загрозою передчасних пологів - Шевченко, Анна Олександрівна; Кирилюк, Олександр Дмитрович; Бєленічев, Ігор Федорович; Круть, Юрій Якович; Сюсюка, Володимир Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи – оцінити вплив комплексної терапії вагітних із загрозою передчасних пологів з включенням тіотриазоліну та мiкронiзованого прогестерону.
Keywords: тези доповідей